HVAD DER ER VIGTIGT – TOMME ORD FRA TV2?

Herning 29-06-2013
Til Tv2 Nyhederne

I har et slogan ”Hvad der er vigtigt for dig, er vigtigt for os”. Noget som I ville efterleve og opfordrede derfor folk til at ringe til jer eller sende en mail.

Jeg har tidligere kontaktet jer via besked på jeres Facebookside og mail og tog også opfordringen til at ringe til jer. Jeg er langt fra den eneste, der har kontaktet jer omkring de negative konsekvenser omkring kontanthjælpsreformen. Derfor undrer det mig, at I som medie er total tavse, det kan jo – ud fra jeres slogan – meget, MEGET, meget let opfattes som om at Tv2 Nyhederne er Folketingets lille skødehund, der pænt spiser af hånden, eller er det en misforståelse. For ”Hvad der er vigtigt for os (og samfundet) er IKKE vigtigt for jer”, beklager men det må være jeres slogan på det indenrigspolitiske område.

Nedenstående er en, af mange mails, jeg har sendt til folketingsmedlemmerne. Resten kan læses på min blog http://www.martinthiemke.wordpress.com hvor denne mail blandt andet også vil blive lagt.

Af de negative konsekvenser af kontanthjælpsreformen, som I på Tv2 Nyhederne åbenbart ikke tør berøre, sammen med den øvrige danske presse er:
– Det vil ikke kunne betale sig som samlevende at arbejde, hvilket fra 2014 vil give samfundet en person på kontanthjælp og en på dagpenge. I modsætning til nu en på kontanthjælp og en i arbejde.
– Kontanthjælpsmodtagerens bundfradrag overførers ikke til den arbejdende, og dermed er reformens gensidige forsørgelsespligt ikke en ligestilling af ægtepar og samlevende, som Mette Frederiksen hævder.
– Fortalerne for gensidig forsørgelsespligt hævder, også i folketinget, at samlevende bare kan gifte sig. MEN er det ikke at indfører TVANGSÆGTESKABER i Danmark, endda med stemmer fra politiske partier, der er IMOD tvangsægteskaber.
Alt dette er emner I hos Tv2 Nyhederne ikke vil, eller ikke TØR, berøre.

Med venlig hilsen

Martin Thiemke

Herning 28-06-2013

EN LILLE FERIEHILSEN TIL DE AF FOLKETINGET, DER STEMTE FOR KONTANTHJÆLPSREFORMEN

JEG VIL GERNE ØNSKE DIG EN RIGTIG GOD SOMMERFERIE – SÆRLIGT I DAG.

Lige i dag håber jeg du får en rigtig god sommerferie fra Folketinget. Særligt hvis DU har stemt for kontankthjælpsreformen, for så håber jeg du har samvittighed til en god ferie. Har du stemt for kontanthjælpsreformen, så stemte DU jo også for tvangsfyltninger, opløste forhold. DU stemte for kristne tvangsægteskaber, så nu kan intet parti tillade sig at ytre sig om andre kulturers ægteskabsformer, DU har jo selv lige stemt for tvang i Danmark. MEN DU stemte også for min opsigelse. FLOT en på kontanthjælp og en på dagpenge samt diverse ydelser vi nu kan få. OG DU skulle Danmark det bedste…

MEN FLOT DU lige kunne smadre mit og 8000 andres liv med ET tryk…

Og jo jeg har prøvet at gøre regeringen og Folketingets medlemmer opmærksom på det. Både Helle, Mette og Karen er tavse som graven. Regeringen ønsker ikke dialog. Jeg har prøvet pressen, den er tavs som mørket. Jeg har flere gange skrevet til samtlige folketingsmedlemmer med lidt respons. DERFOR vil konsekvensen være jeg må trække mig fra mit arbejde.

Og hvis jeg skal forsætte med at arbejde, skal jeg sige:
Nej til ekstravagter
Nej til overarbejde
Nej til at kunne dække ind ved sygdom
Nej til lønstigninger
MEN
Ja til mere i skat
Ja til forringelse af min pensionsordning mv.
Så nej jeg har ikke råd til forsat at arbejde, heller ikke på sigt.

Jeg kunne vælge at flytte, det vil få alvorlige konsekvenser, og alle folketingsmedlemmer er advaret om risikoen for at de psykisk syge kan vælge selvmord som sidste udvej.

Vi kunne gifte os, det kræver vi begge kan overskue det, og ville være et “tvangsægteskab”.

Når regeringen og dens minister ikke har ønsket dialog, ja så kommer de uventet konsekvenser. Den eneste dialog jeg har fået, er jeg åbenbart er revolutionær og uden hold i virkeligheden.

Håber DU i dag var opmærksom på:
At DU som Folketingsmedlem har SKREVET under på at OVERHOLDE Grundloven, og i modsatte fald vil kunne straffes for overtrædelse.
At DU tredjebehandlede ikke kun kontanthjælpsreformen MEN OGSÅ min opsigelse ud fra jeg skal sige:
– Nej til ekstravagter
– Nej til overarbejde
– Nej til at kunne dække ind ved sygdom
– Nej til lønstigninger
MEN
– Ja til mere i skat
– Ja til forringelse af min pensionsordning mv.
At DU tidligere er ADVARET om risikoen for et STIGENDE antal selvmord og selvmordsforsøg.
At DU stemte for forhold opløses
At DU stemte for tvangsægteskaber i Danmark
At DU stemte for MED god samvittighed og ER KLAR til at møde pårørende og efterladte.

Alle mine mails mv. ligger på min blog http://www.martinthiemke.wordpress.com.

HVIS DU IKKE STEMTE FOR VIL JEG SIGE DIG STORT TAK

De bedste hilsner

Martin Thiemke

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s