MIN TALE PÅ VIDEO

Min tale i tirsdags på Rådhuspladsen 1. okt. ved ’Vi tager Danmark Tilbage. Afskaf SSFR!’ nu ”live”.

Tak for tålmodigheden i 16 minutter, for jeg kunne have forsat længe om hvorfor SSFR’s reformer rammer skævt og rammer asocialt. De fleste politikere tør ikke lytte, for har prøvet at råbe dem op. Håber du tør lytte og har 16 minutter du vil bruge på det.

Det er derfor vi skal tage Danmark tilbage og afskaffe asociale politikere, uanset om det er rød eller blå blok. Begge blokke har nemlig stemt for de asociale reformer, og Venstre ønsker endda at stramme dem. DET bliver IKKE uden kamp!

Dertil skal lægges, at 24.000 skattekroner faktisk er over 2 gange månedlig kontanthjælp. Så lad os da være enige om én ting, er der byrder og nasser i Danmark så er og bliver det politikerne på Christiansborg.

Endelig kan vi også blive enige om kontanthjælpen er for høj. Lad os da sænke de 179 overførselsindkomster på Christiansborg til almindelig kontanthjælp. Begge dele er jo betalt af de samme skattekroner og som Løkke selv siger ‘Danmark har for mange på passiv overførselsindkomst’. Jamen Løkke har jo ret, så lad os starte på Christiansborg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s