JUL OG NYTÅR VENTER LIGE OM HJØRNET

JUL OG NYTÅR VENTER LIGE OM HJØRNET
FOR DE FLESTE!

For de fleste er julen og nytåret en glædelig ting. Stress og jag, pakke ind og pakke ud, sende raketter sted, spise fedt og overspise i store mængder, prøve at undgå skader. Vi kender det alle.

Julen er børnenes fest, men for mange børn bare ikke i år, takke være Folketingets reformiver. Nå ja, dem der bliver ramt af reformerne taler vi ikke om, hverken hos politikerne eller i pressen, hvis vi kan undgå det. Og jo, det ser virkelig ud til at det er lykkes danske politiker, at få pressen til at klappe sammen og holde kæft, sådan ser det hvert fald ud, da man i pressen gerne vil tale med politikerne, men IKKE med de berørte familier.

Som Mette Frederiksen siger: Vi rammer ikke børnene. Nej ikke direkte, det var så også det eneste sande i den politiske løgn! For når mor eller far bliver ramt af folketingets reformiver, og bliver ”selvforsørgende ledig” (politisk korrekt for smidt på gulvet), ja så rammes børnene altid.

I år bliver der, som fremover, ikke tilbudsand eller tilbudssteg, med tilbudsrødkål, for de der er heldige. Der bliver ikke råd til de store gaver til mange danske børn, hvor en af forældrene er selvforsørgende ledig. Nå ja hvad fanden, de selvforsørgende kan jo bare tage sig sammen, ikke politikere. I smadre nemlig ingen, og det var så også en politisk løgn! Der er nemlig ikke mennesker bag jeres tal og beregninger, og regne det kan I. Ja I kan regne den ud, det er det. Bare tag DF, hjernen bag dagpengereformen. Ok, det skal Tulle nok holde kæft med. Venstre vil ramme endnu flere, der er ikke råd til andet, mens formanden fiser land og rige rundt med familien for skattekroner. (Ok efter press har han betalt datterens rejse) Flot or not! Ja Liberal Alliance har ingen problemer med økonomien. Men de har jo også en god bank (i ryggen). Så er der jo god grund til at brøle op om at folk er dovne og alt i den stil. SSFR har dog holdt et valgløfte: Vi skal af med blokpolitikken, og så blev SSFR så, endda så man er i tvivl om hvem, der er Venstres virkelige formand, Løkke eller Corydon? Enhedslisten har, som de eneste, ikke deltaget aktivt i reformiveret, som Johanne sagde: ”Helle I pisser på vælgerne!” og lad mig tilføje ”bagefter siger I vi lugter!”. Ja Johanne, har Enhedslisten mod og politisk vilje nok til at gøre alvor af jeres ord om støtte til regeringen? Eller retter dine egne ord tilbage, dog med skider?

Husk politikere, når I rammer familierne rammer I også børnene.

Og til næste år er der endnu flere børn, som må springe fødselsdag hos venner over, da de ikke kan have en gave med eller ikke selv holder fødselsdag, fordi der ikke er råd.

Der er endnu flere børn som ikke holder ferie, udover på værelset eller i sofaen, fordi mor eller far er selvforsørgende ledig.

Til næste år er der endnu flere børn, der spiser færdigret juleaften, der ikke er arbejde til mor eller far.

Så politikere luk lige løgnen med I ikke rammer børnene. For til næste år rammes endnu flere af jeres reformer, som I enten deltager aktivt eller passivt i.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s