KARIN NØDGAARD – DIN POLITIK HAR KONSEKVENSER

Anna Sofie fortæller her en barsk beretning om svær opvækst, ADHD, at være ordblind og at hun derfor har mere end svært ved at gennemføre en uddannelse, selv under kontanthjælp. Efter endt uddannelse, som ikke bliver nemmere af, at kæresten skal forsørge hende og hendes to børn, vil hun stå uden noget. Var det den slags et flertal havde i tankerne, da I stemte for de forskellige reformer? Er det det I politikere kalder at holde hånden under de mest udsatte? Er det det I politikere kalder ikke at tabe nogen på gulvet. Kort og klart vil jeg betragte det, som at I politikere direkte smider folk på gulvet og sparker til de, der allerede ligger ned. Det er ikke Folketinget eller Danmark værdigt.

Anna Sofie Schousboe beretter fra sit liv:
Jeg er 28 år jeg har to børn for 5 år siden fandt jeg sammen med min kæreste så nu kan få love til at forsørge mig og MINE børn.

Jeg fik lov til at læse på kontanthjælp da jeg har ADHD og er ordblind og har haft en mindre godt barndom med forældre der ikke lige frem har været særlig kompetente. Men jeg er færdig til sommer men ved ikke hvordan jeg skulle kunne leve. Men min kæreste skal købe alt. Jeg bliver helt ked af det. Bare ved tanken om min børn skal have noget, skal jeg spørge om lov. Det stiller vores forhold i et meget ulige forhold, det kan jeg ikke leve med. Så selvom jeg elsker ham, tror jeg ikke det ville kunne gå. Jeg kan mærke, jeg bliver stresset over denne lorteregel. Det er svært at holde fokus på at læse og få min uddannelse som staten også forventer. Jeg brækker mig snart over vore politikers beslutninger, og så kommer denne beslutning under en RØD regering (er deres mærke sager ikke vil alle skal være lige og lad os hjælpe du svage)

Mvh Anna Sofie Schousboe

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s