METTE BOCK – DIN POLITIK HAR KONSEKVENSER

Er det værdigt når unge tvinges til tvivlsom operation med formindsket genoptræning efterfølgende, for at kunne opfylde kravet om uddannelse. En rygoperation er ingen spøg, selvom det virker til at folketingets medlemmer tror det.
Efter operationen kan Cecilia og hendes kæreste alligevel blive tvunget fra hinanden. Det er vel lidt af det modsatte af tvangsægteskab.

Cecilia beretter:
Min historie er således jeg er 27 år uden uddannelse og med en Borderline og en stor diskusprolaps + slidegigt i ryggen.
Jeg har været på kontanthjælp siden 2005. Min kæreste arbejder og tjener cirka 21.000 kr. før skat. Vi har en søn sammen på tre år og bor sammen. Min kæreste ejer en lejlighed i København, som vi ikke kan sælge da det vil give os et tab på cirka 168.000 kr. men min sagsbehandler mener stadig dette er en værdi over 20.000 og er derfor i tvivl om jeg kan få kontanthjælp selvom salget vil give os en enorm gæld.

Udover det er jeg grundet min psykisksygdom ikke i stand til at tage en uddannelse da jeg ikke kan overskue det i mit hoved og ikke er i stand til at gennemføre det. Men efter den nye reform SKAL jeg i gang med en uddannelse og oveni det har jeg min diskusprolaps, som begrænser mine muligheder for uddannelse meget, da jeg faktisk intet kan holde til, jeg er derfor nødsaget til at tage en operation i min ryg fordi jeg SKAL starte på en uddannelse senest januar, selvom sygehuset er i tvivl om det vil forværre det. Jeg skal til forundersøgelse d. 17. december og derefter vente på en operation og efter den et meget langt genoptrænings forløb. Men på samme tid skal jeg i gang med en uddannelse selvom jeg burde være sygemeldt efter operation.

Det store problem er at jeg ikke kan tage en uddannelse grundet mine sygdomme og vi kan ikke leve for en samlet indtægt på 27000 før skat da vi har udgifter for mere end det. Vi må i værste fald blive nødt til at flytte fra hinanden selvom det ikke er det vi ønsker. Hilsen Cecilia Nielsen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s