RASMUS HELVEG PEDERSEN – DIN POLITIK HAR KONSEKVENSER

Hvor er de jobs henne, som I hele tiden omtaler. Alle kan få arbejde, eller kan de? Tør I erkende, der ikke er de jobs I omtaler? Michael er en af mange, der søger mange jobs og bredt. Hvor er hans arbejde, I ved jo som folkevalgte lige hvor de forskellige job er, hvis vi kan stole på jeres retorik. Men dét tvivler jeg stærkt på vi kan, desværre.

I skaffer ikke de mest udsatte arbejde ved besparelser og nedskæringer. Tværtimod, det er de første, der får prikket. I kan som folkevalgte, ikke skaffe flere jobs ved at sparer dem væk.

Michael beretter:
Jeg hedder Michael Christensen, jeg er 49 år gammel og har været i fleksjobordningen siden 1999. Jeg startede i 1999 på kontor på Revacenter Esbjerg og var der på kontor frem til 2011 hvor alle de besparelser kom, jeg blev da afskediget.

Jeg kom så i afprøvning og tests frem til 2012, derefter har det stået på praktik og praktik. Jeg har selv været ude med mit CV for at søge jobs men der er intet at få, jeg har ikke kun søgt kontor men også i butik som medhjælper og lager men samme resultat. Jeres reform har virket sådan at der ikke er nogen der er interesseret i at ansætte mig da der ikke er tilskud til ordningen mere. Og de jobs som vi blev lovet fra folketingets side jamen hvor er de henne? Det her bør i gøre bedre og hjælpe os for vi er mange som er i knibe.

Mvh
Michael

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s