ANNE-METTE WHINTER CHRISTENSEN – DIN POLITIK HAR KONSEKVENSER

Vi kender det alle. Papir der forsvinder. Papir der ikke når frem. Møder der omhandler alt andet end aftalt og dagsorden. Vi der oplever systemet oplever meget rod rundt op, selvom sagsbehandlerne arbejder ud fra lovene. Det er sådan I forvandler mennesker til sportsredskaber. Ja man må snart formode at det danske system kan stille op til OL i kastebold, for det er det I skaber med jeres reformiver, en masse kastebolde og sagsbehandlere, der hverken ved ud eller ind.

Kim Jaqué beretter:
Kort forløb af min sygeperiode.
Fik en arbejdsskade i Feb.2012 med vrid over højre knæ. Ventede i lang tid på en MR-skanning. Indkaldes til Randers sygehus 10-05-12 hvor 90% af menisken i højre knæled fjernes. Er 9 uger efter at skaden opstod overgået til sygedagpenge. Har også fået en sagsbehandler. Det bliver besluttet, at jeg skal i fysioterapi pr. 8-06-12 i kommunalt regi. På det tidspunkt regnes der med 4 måneders genoptræning. Det går ikke som forventet. En Overlæge på ortopædkirurgisk ambulatorium skriver samtidig i en attest til Arbejdsskadestyrelsen: Skadelidte har stærk nedsat funktion i knæet, og det vil være vanskeligt at genplacere ham på arbejdsmarkedet.
Jeg fortsætter min genoptræning, indtil fysioterapien henviser mig til en second opinion. Den kan først foretages 22-03-13. Samtidig har min SB. bedt min egen læge om en GHA.

Nu opstår alle problemerne med kommunen!
Den 30-03-13 falder jeg for sygedagpengeloftet, kommunen fratager mig sygedagpengene. Hvilket jeg anker og samtidigt beder jeg skriftligt om fuld aktindsigt. Efter jeg fandt ud af, at kommunen havde taget deres beslutning, jf. § 27 stk.1 til 7 i forlængelsesloven om sygedagpenge. Hvori de havde skrevet, at der ingen arbejdsskadesag var, til trods for at de havde modtaget et brev den 14-01-13 fra Arbejdsskadestyrelsen om, at de stadig har min sag under behandling. De modtager først GHA fra min egen læge og resultat af second opinion omkring 5-04-13

Efter påske 2-04-13 opsøger jeg min sagsbehandler idet der ikke kommer svar fra hende når jeg ringer. Aftalen var, at hun ville ringe inden for en arbejdsdag, når hun havde hørt min telefonbe-sked. Jeg erfarede, at hun var sygemeldt på ubestemt tid. Efter 1 times venten kom endelig en anden SB, (jeg fandt senere ud af, at denne person var min første SBs chef ) Samtalen kom kun til at dreje sig om kontanthjælp og hvorhenne, jeg skulle søge denne. Af gode grunde ikke om min GHA og Sekund opinion, hun havde ikke modtaget disse papirer, som egentlig skulle bruges i sagsbehandlingen af min ret til stadig at få sygedagpenge.

Min sag er stadig i statsforvaltningen som en ankesag. Mit ønske om fuld aktindsigt er stadig ikke efterkommet. Kontanthjælp har jeg ikke fået, idet jeg først skulle sælge min 14 år gamle Camping vogn og min 40 år gamle fiskerjolle, hvilket jeg har brugt et helt arbejdsliv til, at spare op til.

Uden penge på lommen kontakter jeg min fagforening.
Jeg fik lov, at låne penge der så jeg kunne klare mine forpligtigelser den kommende måned. Den 22-4-13 blev jeg af egen læge vurderet til rådighed i a-kassen, med skånehensyn ( forbehold for tunge løft ) Med denne attest i hånden kunne jeg melde mig ledig på Jobcenteret.

Mine pinsler var ikke forbi, jeg fik alle mulige jobtilbud der indebar tunge løft, som jeg var tvungen til at søge, men ikke fik svar på. Den 15-08-13 valgte jeg, at gå på efterløn som 60årig. Ude af et langt arbejdsliv, 25 sidste år på samme arbejdsplads. I dag lever jeg med kroniske smerter, og tænker var dette takken for at passe sit arbejde.

Enden på det hele er, at jeg 2-10-13 modtog et afslag fra arbejdsskadestyrelsen. Hvilket min fagforening og jeg har sent tilbage dertil for revurdering. Grundet styrelsen har lagt kommunens opfattelse af sagen til grund for afgørelsen, og ikke de af styrelsen selv rekvirerede lægeundersøgelser. Revurderer styrelsen ikke er de blevet bedt om, at oversende klagen til Ankestyrelsen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s