STATUS AF 179 BERETNINGER

https://www.facebook.com/179beretninger?fref=ts.

STATUS AF 179 BERETNINGER:

Her er lige en opdatering på 179 Beretninger og reaktionerne.

– POLITISK PROPAGANDA ELLER OPLYSNING
– HETZ mod politikerne eller oplysning om konsekvenserne. Reaktionerne kommer nu fra politisk side, og 179 Beretninger gør ondt for der kommer ansigt på politikerne og konsekvenserne.
– To mailadresser blokeret fra politisk side. Det stopper ikke 179 Beretninger, at politikerne blokerer mailadresser. Der er nok at vælge mellem, og der kommer bare en ny i brug.
– Flere politikere har blokeret ‘179 beretninger’ på deres Facebooksider.
– ‘179 beretninger’ er nu på Twitter med egen profil, @179_BERETNINGER, hvor beretningerne også deles. Derudover bliver der delt link fra andre medier omkring Folketingets reformer på Twitterprofilen.

NU er der over 325 der synes om ’179 Beretninger’.

MEN der er stadig brug for beretninger. De bringes hurtigst mulig, når de er modtaget. Der er stadig langt til målet på 179 beretninger.

HUSK at det er konsekvenser af ALLE Folketingets reformer, flekksjob, førtids, SU, dagpenge og kontanthjælp. Uanset hvilken reform du er ramt af har reformerne alle haft en fællesnævner: At det er de unge, ledige, syge og udsatte, der har skulle betale for den økonomiske krise.

Flere politikere er ikke glade for at se sig selv eller kollegaer i overskriften, sammen med negative konsekvenser af deres reformer. DE FÅR ALLE SVARET: ”Reformerne heller ikke er sjove for os. Du og dit parti har selv stemt for reformerne. Nej konsekvenserne er ikke sjove. MEN konsekvenserne er DIT ansvar, derfor nævnes I alle som folkevalgte i overskrifterne.”

Jeg er blevet beskyldt for politisk propaganda fra ”toppen af poppen” hvortil jeg kun kunne svarer at, ja vi kan godt kalde folketingets hetz med reformerne for politisk propaganda mod befolkningen. ´179 Beretninger´ er oplysning til borgerne og politikerne.

I må meget gerne hjælpe – os alle – med at dele beretningerne på jeres side, i grupper eller andre steder I finder dem relevante. Jo mere de bliver spredt ud, jo mere synlige bliver de, og jo bredder kommer vores budskab ud om at der er mennesker, der er og vil blive ramt af Folketingets reformiver.

Beretningerne deles flere steder på facebook, Twitter og blog, straks de lægges ud.

Formålet med dette er at synliggøre bredt konsekvenserne af reformerne, samt at Folketingets politikere, ikke alle har offentlig mail, får en mail med beretningerne.

Hvis I vil deltage send jeres beretning til thiemkeoffentlig@hotmail.com – kan sendes via linket – med ”Beretninger” i emnefeltet, eller sende dem i besked på 179 Beretningers Facebookside.

Håber vi på den måde kan få 179 beretninger bragt ud, og få 179 mails til folketingsmedlemmerne inden nytår, ellers forsætter vi efter nytår.

VI SKAL HAVE KONSEKVENSERNE FREM I LYSET

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s