KOMMUNAL GRUNDLOVSSTRIDIG DYNELØFTERI EFTER FOLKETINGETVEDTAGELSE.

Kontanthjælpsreformen har betydet koommunal dyneløfteri i strid med Grundlovens bestemmelser om privatlivets fred. Ex har Herning Kommune valgt at spørge ind om samlivsform. Først en række spørgsmål om praktiske hverdagsting efterfulgt af spørgsmål om derudover ægteskabslignende samliv eller registrerede partnerskab, og da Herning Kommune allerede har spurgt om praktiske ting, kan det sidste kun forklares med seksuel obsevans og -aktivitet. Sjovt nok har INGEN af folketingets medlemmer bag reformen valgt at svarer mig på samme spørgsmål, heller ikke Dennis Flydtkjær (DF) som sidder i Folketinget og er nyvalgt til Herning Byråd.

Jeg mener bare, at kan politikerene forlange borgerne skal svarer på den slags spørgsmål, så er det vel også rimeligt politikerne også gør. Ellers kan der jo kun være tale om krænkelse af mit privatliv.

Derudover skal jeg lige svarer på spørgsmål om indkomst dokumenteret af kontoudtog, ok og helt i orden… MEN endnu en gang krænker Herning Kommune mit privatlivs fred, da jeg også lige skal redegøre for kontanter. Dette er virkelig at betragte som dyneløfteri ved at kommunen går i lommerne på mig.

Naturligvis bliver dette indberetter som krænkelse af mit privatliv til ombudsmanden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s