SAMLEVENDE SNYDES I SKAT AF FOLKETINGET

Når nytårsklokkerne slår midnat så starter 2014 med et politisk bedrag. Det vil sige at der starter kontanthjælpsreformen, hvis formål officielt fra forligspartierne er at sidestille ægtepar og samlevende. Det sker også på pligterne men ikke rettighederne, dermed er det et politisk bedrag, når partierne påstår andet.

Samlevende får gensidig forsørgelsespligt, der starter ved 21.000 kr incl alt for samlevende, og ikke som partierne bag reformen påstår 32.000 kr, idet partierne kun regner med samlevende med flere børn. Det er kontanthjælpsreformens første politiske bedrag.

Kontanthjælpsreformen sidestiller ægtepar og samlevende, men der er stadig to sæt forskellige regler. Det nævner forligspartierne ikke offentligt, når de kan undgå det. Dermed reformens anden politiske bedrag.

Det ene sted reglerne er forskellig mellem ægtepar og samlevende er skatten. Her snydes samlevende for et fradrag på op til 16.000 kr i sparet skat om året i ubrugt personfradrag. Dette fradrag kan den arbejdende i et ægteskab få overført fra kontanthjælpsmodtageren, hvilket samlevende ikke kan. Det er reformens tredje politiske bedrag. I en hver anden sammenhæng var det blevet kaldet økonomisk kriminalitet eller tyveri. Nu er det bare politik.

Det har aldrig været forligspartiernes ide at ligestille ægtepar og samlevende, og derved bygger hele kontanthjælpsreformen på, for mig at se, Danmarkshistoriens største politiske bedrag og løgn, begået af 164 folkevalgt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s