MEDLEMMERNE SVIGTES AF LO-FAGBEVÆGELSEN

Der var en gang vi troede på Holger Danske ville vågne hvis landet kom i nød igen.

Han sov godt under den politikerskabte krise, han sover stadig som en sten når det er de svageste, de ledige og de syge, der skal betale.

Jeg er holdt op med at tro på Holger Danske. Men han er ikke den eneste der sover.

Fagbevægelsen snork sover jo også. Eller også har LO lagt sig selv i graven med ”Hvil i fred – vi lod politikerne slå os ihjel” stående på stenen.

Der var en gang man stod vagt ved gevær i fagbevægelsen. Hvor man vidste hvad solidaritet og sammenhold var og hvad det betød, hvor man viste det offentligt. Højt og tydeligt. Hvor man var stolt af det velfærdssamfund fagbevægelsen var fortaler for.

Den gang var man kammerater, nu er man venner og åbenbart rigtige venner med politikerne, for sammenhold, solidaritet og stolthed er gået fløjten sammen med regeringens socialpolitik.

LO har som bevægelse vist den intet er værd. At der ikke er solidaritet med de svageste, de syge og de ledige længere. I LO tør man som fagbevægelse ikke stå vagt ved gevær og vise sammenhold mere. En meget ulykkelig udvikling for fagbevægelsen og for dens undergang. LO er som fagbevægelse ved at sove ind, hvis den ikke snart viser styrke og mod til at kæmpe for dens medlemmer.

Og så undrer LO sig over at medlemmerne ”svigter” og flygter til gule forretninger. Jamen LO, det er ikke medlemmerne, der svigter jer! Dét er jeres medlemmer, der rammes af Folketingets reformer, mens I forholder jer helt passivt. Det er jer i toppen af LO, der svigter jeres medlemmer, og hvis ikke I begynder at vise handling og mod, ja så bliver 2014 året hvor LO afgår ved døden, sammen med de af jeres medlemmer som opgiver alt.

Der er kun to fagforbund, der har været fremme, synlige og vist handlekraft. Det er FTF og FOA. Men det kræver også formænd, der tør stå ved deres valg. Det mangler Los top så det batter. VÅGN OP LO, eller nedlæg jer selv for I svigter hele vejen igennem.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s