TDC: VI LADER ANDRE KUNDER BETALE DIN REGNING

Er du træt af selv at betale din tårnhøje regning er det nu du skal overveje dit teleselskab og skifte til TDC.

Hos TDC halveres din regning nemlig, hvis du som Odense Kommune er tålmodig nok. Eller sagt på godt dansk så lader du de andre kunder betale halvdelen af din regning. Dét må virkelig kaldes god service som andre mobiludbydere ikke kan stå mål med.

Nu er jeg da heldigvis kun “skuffekunde” hos TDC året ud og må nok erkende en del af Odenses borgmesters mobilregning også havner hos mig. Men så er jeg også ude af TDC.

Nu kunne jeg godt have været blevet ved TDC der dog ikke ønskede at matche et bedre tilbud, når nu jeg skulle skifte nr. Men selvom jeg som TDC-kunde, i bedste Odensestil, kunne se frem til at få halveret mine regninger fremover – nå ja dette tilbud eller hvad man skal kalde det – må vel gælde alle TDCs kunder for der gøres vel ikke kundeforskel hos TDC, valgte jeg at skifte mobiludbyder.

Det betyder jo så åbenbart jeg selv, som hidtil, skal betale min regning, hvilket jeg glædeligt gør. MEN det har også betydet ingen netudfald, bedre netdækning, en for mig ukendt god service, mere data og en mere end halv regning!

Så TDC Callme hvad I vil, for I havde chancen for at beholde mig som kunde hvis I ville. Men dét ønskede I ikke, trods jeg altid har betalt min regning til tiden og ikke ladet jer tørre halvdelen af på resten af jeres kunder, for I skal vel have dækket Odensetabet, ikk’?

Så er du TDC-kunde, så overvej lige om du ønsker at dække tab fra andres regninger.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s